Separadors

Grups d’igualadins que practiquen esports

… els esports, uns determinats esports, acompanyen la vida de cada ciutat com amics fidels que vetllen per la bona convivència i les bones pràctiques dels seus ciutadans. Igualada ha tingut bons amics: l’hoquei, la natació, el patinatge, les motos de trial, l’atletisme… Igualada serà Ciutat Europea de l’Esport 2019.

Article Complet PDF

Autor: ,

Etiquetes: , ,


Bosc de les Creus (fotografies)

Els separadors d’aquest número reprodueixen imatges del Bosc de les Creus, la intervenció que l’artista visual Marc Sellarès (Guardiola de Bages, 1973) va efectuar després de l’incendi forestal que va iniciar-se a Òdena el 26 de juliol de 2015. S’hi van cremar 1.293 hectàrees, tantes com creus hi va alçar aquest artista, que és també caporal dels bombers. Fotografies dels separadors: Ferran Caldito

Article Complet PDF

Autor: ,

Etiquetes:


Igualada de nit

Igualada. Quan el vestit ens sembla lleig, arrugat, estripat o malmès, tenim els artistes —la Maria Gregori en aquest número de la Revista— que ens conviden a fer mirades noves. Llavors, un cartell despintat ens sembla un retall de vida en una paret, una xemeneia ens recorda un passat diferent… i d’aquesta manera el vestit és el mateix, però sabem estimar-lo més.

Article Complet PDF

Autor: ,