Les activitats

Presentació de la Revista d’Igualada
La presentació de la Revista d’Igualada es va fer a Cal Ble, poc abans de la inauguració del restaurant.

La Festa del 2006
Amb motiu dels set anys d’existència i de la presentació el número 22, el 26 de maig de 2006, es va fer una festa a la zona del Rec al davant de l’antiga adoberia de Cal Granotes i del nou estudi d’Espai Gràfic. El quartet de corda Els Amants de Lulú van amenitzar la trobada de col·laboradors i subscriptors, que va comptar amb la presència de l’alcalde d’Igualada, Jordi Aymamí.

La Universitat d’Estiu Ramon Llull a Igualada
El mes de juliol de l’any 2007, la Revista d’Igualada amb la col·laboració de la Universitat Ramon Llull va organitzar la primera Universitat d’Estiu a Igualada, a l’Escola d’Enginyeria de la plaça del Rei (avui seu de l’Arxiu Comarcal de l’Anoia).
Se’n van organitzar sis edicions seguides, fins al 2012, amb uns deu cursos diferents cada any i més de dos-cents alumnes matriculats cada estiu. Uns alumnes diversos, des d’estudiants universitaris fins a persones de totes les edats, i una proposta acadèmica també molt variada. 
S’hi van realitzar cursos de comunicació 2.0, història dels càtars, ordenances fiscals, reptes dels professionals de la salut, govern i gestió municipal, finances, llengua i immigració, òpera, filosofia, llengües africanes, assetjament escolar, intel·ligència emocional, gestió d’entitats, emprenedoria, viticultura, literatura i cinema, pedagogia sistèmica, lideratge i treball en equip, genealogia, relaxació i benestar personal, etc. 
L’oferta acadèmica es complementava amb una sèrie d’activitats culturals, com conferències i concerts, obertes a tota la ciutat.
L’any 2013 es va traspassar la gestió local a Jove Cambra d’Igualada.

La Festa dels 10 anys
El dissabte 25 d’abril de 2009 es va celebrar la Festa dels 10 anys de la Revista d’Igualada amb els subscriptors i col·laboradors, a La Sala (al teatre del Cercle Mercantil) d’Igualada. Va oferir-se als dos-cents assistents un espectacle creat per a l’ocasió dels grups Efimer i Dimitri Ialta, dirigit per Jordi Duran. 
Per l’organització d’aquesta festa, la Revista d’Igualada va rebre el premi APPEC 2009 (Associació de Publicacions Periòdiques en Català) a una acció promocional «per la celebració de la Festa dels 10 anys, un recorregut vital pels articles, textos literaris i personatges que han habitat la revista».

Exposició Espai Gràfic i la Revista d’Igualada
Del 6 al 22 d’octubre de 2017, a la sala municipal d’exposicions, es fa fer una instal·lació amb motiu de l’atorgament del premi Ciutat d’Igualada de Disseny Gaspar Camps 2016.
La col·laboració de la Revista d’Igualada amb Espai Gràfic va ser evident en aquesta mostra, on les revistes s’obrien i mostraven que, a més de paraules, eren objectes de disseny amb una voluntat estètica de fer-se atractives als ulls dels lectors. Les cobertes, les indianes de les contracobertes, les fotografies de les pàgines separadores… formen part, de manera inseparable, de la concepció de la publicació.  

Publicació i presentació del llibre Els carrers i les places d’Igualada
L’estiu del 2020 va aparèixer el llibre Els carrers i les places d’Igualada, editat per la Revista d’Igualada i escrit per tres membres del consell de redacció: Antoni Dalmau, M. Teresa Miret i Marta Vives. Una obra de gairebé cinc-centes pàgines que recull el nomenclàtor complet dels carrers de la ciutat i conté informació històrica de cadascun d’ells.
El 18 de juliol es va fer la seva presentació al claustre de l’Escola Pia, en plena pandèmia del covid-19 i, per tant, amb mascaretes, mantenint les distàncies de seguretat i amb un aforament màxim de cent quinze persones. Va presidir l’acte Marc Castells i Berzosa, alcalde d’Igualada.

Facsímils de la Revista d’Igualada (1929-1931)
Simultàniament a l’edició de la Revista d’Igualada, segona època, es va publicar una edició  facsímil dels nou números de la primera etapa. 
Aquests exemplars van ser un obsequi per als subscriptors.