La nostra història

L’any 1929, un grup de joves igualadins amb inquietuds literàries i artístiques van crear la Revista d’Igualada, una publicació que va tenir una vida molt curta -nou números, al llarg de dos anys-, però que ha restat entre nosaltres com un dels millors referents de la premsa local i comarcal de l’Anoia.

Setanta anys després, el 1999, va renéixer una nova Revista d’Igualada, amb una aparició regular de tres cops l’any, relligada i amb el format d’un llibre d’un centenar de pàgines. El suport rebut per un contingent elevat de subscriptors i de lectors ha permès de consolidar aquest projecte, que d’ençà de la seva aparició ha comptat amb … col·laboradors, ha tractat tota mena de temes -vinculats o no a la comarca de l’Anoia- i ha donat a conèixer textos inèdits d’autors significats de la literatura catalana. Simultàniament, s’ha anat duent a terme la reedició facsímil de la primera etapa de la revista i s’ha endegat amb èxit una iniciativa paral·lela que també es troba en vies de plena consolidació: la Universitat d’Estiu Ramon Llull a Igualada.

Els promotors de la publicació, tots ells ciutadans i ciutadanes de l’Anoia, us volem demanar que, amb el vostre suport i la vostra col·laboració, continueu ajudant-nos a fer possible i durador aquest projecte.