Article amb la paraula clau periodisme

Svetlana Aleksiévitx, historiadora de l’ànima

El periodisme que fa Svetlana Aleksiévitx (Stanislawów, territori ucraïnès, 1948), basat sobretot en l’entrevista, és del més alt nivell tant pel que fa al rigor en la metodologia de treball com en els resultats obtinguts que, podem dir-ho ja en aquestes primeres línies, constitueixen un document històric de primer ordre absolutament colpidor.

Article Complet PDF

Autor:

Secció:

Etiquetes: , , ,


Mirar a consciència

En plena crisi econòmica, i per extensió social, institucional, de valors i de tots els afegitons que hi vulguem posar, una mirada responsable es fa més indispensable que mai. Compromesa, crítica, punyent… però responsable. Especialment entre els mitjans de comunicació, des d’on es vehiculen els missatges que determinen bona part de l’opinió pública.

Article Complet PDF

Autor:

Secció:

Etiquetes: , , ,


Joan Armengol i Costa, a l’altre costat del micròfon

Joan Armengol (Igualada, 1934) és un veterà periodista i radiofonista que al llarg de la seva vida professional ha entrevistat milers i milers de personatges famosos i que ha merescut tota mena de guardons. Aquesta entrevista, doncs, fa un seguiment d’una llarga trajectòria que justament va començar als quinze anys a la seva ciutat natal i que després va desplegar-se amb èxit pels principals mitjans radiofònics i televisius de Catalunya.

Article Complet PDF

Autor:

Secció:

Etiquetes: , , ,